Domedagen!

Nervösa gick vi alla till skolan i morse för att först ha lite vanliga lektioner. På lunchen låg vi som vanligt vid poolen och stekte. Nervositeten kom krypande och alla var riktit spända och nu märktes det tydligt att vi blivit en familj under tiden vi varit här. En efter en gick vi in i ett rum där vi fick vår "dom". Medans vi väntade på vår tur satt vi på gräsmattan utanför och apploderade, ljublade och kramades med dom som kom ut med deras fantastiska nyheter. Sen fick vi i tur och ordning också prova kläderna. Plötsligen var det min tur att gå i och snacka om att vara nervös alltså! Jag satte mig ner mittemot Anneli, en underbar lärare vi haft, och hon frågade hur allt var. Min största dröm har alltid varit Cypern så jag visste att jag skulle bli riktigt besviken om jag var tvungen att stanna. Nåja, efter första frågan säger hon att deet blev lite ändringar i angående mig så jag som nu har utbildats till Bamse fick uppgift att nu vara sport och aktivitetsledare, vilket jag tror passar mig bättre. Åååååååckk spänningen stiiiger, min destination är:

RHODOS!!!! ;)

Varpå vi fortsätter att prata och jag dödar den väldigt glada stämmningen med att tacka nej. Jaa jag tackade nej till att jobba på Rhodos hela sommaren, jag skulle ha anlänt inom de närmsta dagarna och fått jobba ute i starka solen hela sommaren, tack men nej tack. Så nu får ni säga vad ni vill, tycka vad ni vill men fy tusan vad det ska bli härligt att komma hem och "tråkiga" livet hemma i Finland. Jag har ända sedan första dagen endast velat hem och inget har ändrats. Okej man kan ha hemlängtan de första månaderna men nu var det faktiskt inte hemlängtan som fick mig att åka hem utan faktiskt min magkänsla. Jag anser inte att jag kommer att jobba ordentligt för att jag för tillfället inte har passionen att jobba på Rhodos. Så nu får vi se vad som händer, men jag vet att detta är det rätta beslutet för mig. SLUT DISKUTERAT! Varför behöver ni inte fråga, jag berättar när jag känner för det för jag kan inte på något sätt säga att det var lätt att komma fram till det och verkligen ta det beslutet. Fyyy tusan vad jag är glad att ja får komma hem samtidigt är jagså otroligt glad att jag verkligen kämpade mig genom denna kurs och klarade av den. Nu kan jag åka när jag vill. 
När jag kommer hem vet jag inte så fort jag får en plats på ett flyg till Vasa eller Arlanda kommer jag. Till Vasa via Hesa då förstås och till Arlanda bara för att jag älskar Sthlm. Då kanske Alex möter mig i Sthlm också, TJOHOO! :)
DEtta kommer bli en underbar sommar :)
Ha det bäst, BAMSEKRAM :)

Lever gör jag!

Jaa det gör jag men jag hinner aldrig blogga ordentligt så det får bli tills jag kommer till min destination eller tills ja har mera tid!:)

Bamsekram!

Olen pahoillani, en puhu suomea. Suomalainen opas ei ole paikalla!

Jaa vi lär ju oss fisnka här för fullt! VI är på en kinesisk restaurang och ska dra vidare till Playan på fest senare, först fest på rummet och på Holiday´s. Jaa nu stänger dom av vårt internet! Måste gå hörs hejj!

Lunch/Siesta

Ja nu har vi lunch från skolan. Vi börjar alltid klockan 9 på morgonen och slutar 17 från klockan 12 har vi 1½h lunch. Då brukar vi gå ner till stranden, ligga vi poolen och äta lite lätt. Idag bestämde jag mig för att hämta datorn istället. Så nu äter jag en bruschetta och chillar för mig själv. Vi är ju egentligen aldrig ensamma här så nu är det riktigt skönt.
Hemlängtan var igår lite bättre men nu har jag nog en sämre dag! Meen två dagar kvar så har vi ledigt och får chilla på riktigt sen har vi bara två eller tre dagar skola kvar så kommer jag hem eller åker till min destination. Dåå kommer min älskade sötis att flygas ner dit också, underbart.
Nu när man är sålångt borta så har man inte en aaning om vilken dag i veckan det är, det spelar liksom ingen roll här. Men så fort man Facebookar så blir man påind om att det är lördag. Så då kan man ju undra, va gjorde alla minna vänner igår? Va ska ni göra ikväll? Hur gick babysimmet idag?
Vad mer vill ni veta om hur det är här, vad jag gör och sådant? Kan ni inte kommentera och fråga så svarar jag sen
så snabbt jag kan?
Jag skulle haft en bild också men det funderar inte att överföra den från min telefon, buhuu!
Bamsekram!

GOOD MORNING LAS PALMAS!

Haha, fast det är kväll och vi är i Bahia Feliz, men ni fattade pointen! :P 
Här är det varmt och härligt men för tillfället är min hemlängtan oerhört stor. Jag vill bara hem, bara gråter. Lite bättre blev det efter att jag pratat med min stora kärlek och min rumskamrat och de två andra vi "hänger" med. Vi är ju 89 st som är här på Blue Academy så man umgås ju med rätt många varje dag, minglar runt lite och så. Men Julia som jag sover med är det jag är mest med, sen har vi Emma och Ida. Christopher och Oscar som jag var med på arbetsintervjun i somras så träffade jag igår och vi hade rätt kul, jag var bara lite trött. Har även sett Oscar en sväng idag och Christopher kom förbi när jag skypade med Alex så nu har dom också pratat med varandra. Det var oerhört kul att träffa någon man kännde från förut annars! Det längtade jag väldigt mycket efter på flyget, redan, haha.
Från Finlandär vi ca. 20 st. Jag är den enda som är finlandssvensk med det är två stycken till som förstår svenska och den ena pratar faktiskt också den andra har jag inte hörst säga något på svenska ännu. Resten är danskar och svenskar. Så för mig är det naturligt att umgås med svenskarna så jag får prata mitt modersmål. Jaa eller ni som känner mig så vet ju att det svänger över till rikssvenska efterssom jag alltidpratat det med Olivia. Haha, det gör att alla här är jätte confused eftersom de tror att jag är svensk och plötsligt pratar finska, så jag har varit tvungen att förklara mig ganska många gånger. Jag märker att jag nu i text skriver mer rikssvenska än högsvenska, eller är det bara så att jag tänker på rikssvenska?
Jag vet att text inte är så uppskattad i blogginägg, inte långa texter i alla fall men jag måste få skriva av mig!!!
Vårt hotell är väl sisådär, det fungerar men inget överdrivet lyx. Vår pool är däremot super, varmt och härligt, man skulle inte kunna svalka sig i den,haha. Vi har även gym, spa och en 25m bassäng här! That's amazing! Jag och en finsk tjej Hanna blev överlyckliga så fort vi såg den. Så imorgon får det bli en simtur i bassängen istället för dagens morgonlänk klockan 07.00 för jag är dödstrött nu. Klockan är ju två timmar efter här så ni vet...
Nu ikväll har vi spelat beachvolley, badat i poolen och besökt Atlantico. Med mig hem fick jag 3 flaskor Hawaiantropic för endast 18€!! Efter att jag varit i solen ett tag ska jag köpa Tanning oil coconut också för den doftar så ljuvligt! Förutom underbara minnen av beachvolleyn ifjol i fagerö med mili och killarna så fick jag underbara flashbacks till en underbar somar ifjol när jag köpte glass, SAMMA glass som på K-stads campingen. Mitt ha-begär blev ett måste-begär när jag såg häegen danz(stavning?) glassbaren. MUMS.
Min lathet angående solkräms smörjningen idag fick följder ikväll när jag insåg att jag bränt mig på bröstkorgen och i nacken, som SJUTTON! Fast jag är inte enda. Så nu ska jag gå hem och smörja in mig i mitt nya hawaiantropic aftersun lotion och ta en riktigt skön nattsömn. Sängarna är lite hårda och vi har inget internet på rummet det suger lite faktiskt. Så nu sitter jag typ 500m från rummet på en "bar" med gratis internet. 
Idag såg vi bamse också! Tjohoo ;)
Nu natten hoppas på en bättre dag i morgon.
Bamsekram
P.S Ni får ursäkta stavningen jag är så trött så jag orkar inte korrekturläsa! D.S

RSS 2.0